Ik kon verder door WBSO subsidie

Ik kon verder door WBSO subsidie

Ik had al een aanvraag gedaan voor WBSO subsidie en nu was het wachten om te kijken of ik een positief bericht terug kreeg. Ik hoopte hier natuurlijk ontzettend op want ik had al geweldige ideeen bedacht en dit was een idee waar ik echt in geloofde, het was innovatief en kon de markt wel eens op z’n kop zetten. Ik was natuurlijk erg voorzichtig met het delen van mijn idee, maar ik kon het toch niet laten om met verschillende adviseurs om de tafel te gaan, je wil natuurlijk wel van ervaren mensen weten of het een goed plan was. En mensen spraken er lovend over, wat mij goed deed, maar ergens was ik ook weer bang dat iemand mij voor zou zijn. Wachten op WBSO subsidie was ook spannend, ik was super onrustig, wilde alleen maar aan de slag en wist niet waar ik moest beginnen, ik kon immers nog niks. En toen kreeg ik bericht, ik kreeg een WBSO subsidie toegekend. Ik sprong een gat in de lucht en ging gelijk aan de slag. Eindelijk kon ik nu investeren in het idee, waarvan ik zeker wist dat het ging werken. En dit ging het ook, na het lanceren had ik al meerder opdrachtgevers en bedrijven achter mij aan en met een slimme constructie heeft het nu plek genomen in de markt. Verder ben ik nu aangesteld als bedenker van dergelijke producten, ik heb een goede baan nu en ben gelukkig. En dit allemaal dankzij het begin wat ik kon maken met de WBSO subsidie, mensen vragen mij wel eens of ik toch niet een eigen onderneming wilde blijven behouden. Ik heb hier totaal geen problemen mee, ik zit nu goed en ik zie het leven als iets moois, je kan altijd alle kanten op, als ik over vier jaar voor mijzelf weer begin dan komt dat ook goed.