Hypotheek informatie

De verkregen hypotheek informatie

Toen wij besloten dat we een ander huis wilden moesten we er eerst achter aan of wel daadwerkelijk voldoende hypotheek op zouden kunnen nemen. We vonden het een fijn idee dat we een huis wilden gaan kopen maar het had geen zin om ons hier op vast te pinnen als later zou blijken dat ons inkomen helemaal niet hoog genoeg zou zijn. We kwamen er al snel achter dat we inderdaad wel genoeg inkomen hadden en door het opvragen van de hypotheek informatie wisten we ook direct binnen welke doelgroep wij ons huis zouden kunnen gaan kopen. We besloten om er, verstandig genoeg, onder te willen blijven want het zou natuurlijk maar zo kunnen gebeuren dat we over een hele tijd een heel stuk minder inkomen zouden hebben door welke gebeurtenis dan ook.

 

Afspraak met de makelaar

 

We besloten de hypotheek informatie goed te bewaren en eens een afspraak te maken met een makelaar en zo konden we dan verschillende huizen gaan bekijken. We hadden al snel ons oog laten vallen op een prachtig huisje en hier besloten we meer informatie over op te vragen. Na overleg met de makelaar onze zijde en de makelaar van de tegenpartij wisten we al heel erg snel dat we er wel uit zouden komen en dat gaf ons de kans eens te zien hoe ver we konden gaan.

 

En wat gaan we nu daadwerkelijk doen

 

Met de actuele hypotheek informatie in ons achterhoofd hebben we nog een behoorlijk bedrag van de vraagprijs af weten te krijgen en dat geld kunnen we mooi gebruiken voor het plaatsen van een nieuwe keuken en wellicht nog voor het maken van een uitbouw aan de zijkant. Voor hypotheek informatie kunt u een kijkje nemen op het internet, hier kunt u veel uitrekenen, ook kunt u hier adressen vinden van mensen die u hier verder mee kunnen helpen.

Lineaire_hypotheek

Geef een reactie