De warmtewisselaar vervangen

button-breaking-newsDe warmtewisselaar vervangen

Ik heb al een tijdje een warmtewisselaar, hij deed het altijd heel goed en ik heb er ook nog nooit problemen mee gehad. Ik heb de warmtewisselaar nu drie jaar en nu deed de warmtewisselaar ineens raar. Ik wist dat er een aantal verkeerde uitvoeringen waren geweest, maar ik had nergens last van. Ik heb ook meteen het bedrijf van de warmtewisselaar gebeld om te vragen of er iemand langs kon komen, om even te kijken naar de warmtewisselaar. Er kwam gelukkig de volgende dag al iemand langs, toen diegene langs kwam ging die ook meteen kijken bij de warmtewisselaar. Hij vertelde me ook dat dit een verkeerde uitvoering was en hij verbaasde zich ook dat de warmtewisselaar het nog zolang heeft gedaan, want hij kon ook gewoon ontploffen. Ik was echt heel blij dat er niks was gebeurt. Deze man sloot gelijk de warmtewisselaar af en nam de warmtewisselaar ook meteen mee. Hij zou de zelfde middag nog een nieuwe komen brengen en met nieuwe garantiebewijs, omdat dit een verkeerde uitvoering was geld de garantie ook niet meer op de nieuwe warmtewisselaar. Ik was er wel blij mee dus ik heb eigenlijk drie jaar lang er gebruik van mogen maken en ik krijg nu gewoon weer een nieuwe, terwijl die van nu veel duurder zijn. Ik denk dat ik gewoon ook heel veel mazzel heb gehad. De zelfde middag kwam de man een nieuwe warmtewisselaar brengen. Ik was er heel blij mee, dat het nog dezelfde dag gebracht kon worden. De nieuwe warmtewisselaar doet het echt veel beter, dus ik heb er niks meer over te klagen. Ik snap nu wel wat het verschil is tussen de verkeerde uitvoering van de warmtewisselaar en de goede warmtewisselaar. Deze doet het echt perfect en mijn energiekosten zijn zelfs nog meer omlaag gegaan. Ik kan nu ook veel meer doen, dus het was echt goed afgelopen.